Tour de Hallingdal NC senior/junior herre og damer 6-9 juli 2017

Det er vel ikke noen nyhet for de fleste nå, men like vel, vi er så stolte av og kunne meddele alle att Tour de Hallingdal har fått status som NC senior/junior herre/dame i 2017.

Overnatting på ritthotellet Pers Hotell

I den forbindelse har vi allerede fått litt påtrykk på overnattings spørsmål.  Som mange kanskje allerede er klar over, så har vi de siste 5 år, hatt en supert samarbeid med Pers Hotell. Ett strategisk plassert (alle etapper starter her, og målgang innenfor 1 km på 4 av etappene) dette og ikke minst har vi ett hotell, som har levert alt hva vi trenger av fasiliteter, fantastisk mat , hyggelig atmosfære og vennlig betjening.

Det er med glede att vi også for 2017 kan meddele att Pers Hotell blir vårt ritthotell, vi håper mange vil benytte seg av de gode priser vi har fått på overnatting/mat.

Prisene på rom i halvpensjon (frokost/middag) er følgende:

Pris for deltakere: Enkeltrom økonomi               Kr  1.300.-.
Enkeltrom standard                                           Kr  1.600.-
Dobbeltrom Økonomi 2 personer                      Kr  1.400.-
Dobbeltrom Standard  2 personer                     Kr 1.700.–
Pers Lodge m/ 3 personer                                 Kr 2.350.-
Pers Lodge m/ 4 personer                                 Kr 2.750.-

Pris pr. rom/leilighet pr. døgn inkl. frokost.

Lunsj: Fredag / Lørdag  kr 225.- pr. person pr .dag.

Pers Lodge  uten pensjon                                Kr 1.850.-

Ved 3 døgns opphold rabatt kr 1000.- pr. rom.

Rom bestilles av hver enkelt på https://booking.pers.no/reserve

Ved online bestilling  gis 5% rabatt.

Pers Hotell er ett meget populært hotell og spesielt i fellesferien, nøl ikke med å bestill, husk att du kan avbestille inntil 2 dager før ankomst, uten omkostninger.

En rimeligere overnattings variant/ Torpomoen

Er de gode priser vi har forhandlet frem på Pers Hotell, over klubbens/lagets budsjett. Ja da har vi forhandlet frem en avtale med Torpomoen kurs og øvings park, en nedlagt HV leir, som i dag blir hyppig benyttet av Norsk Luftambulanse som sitt kurssted, Politiet, Brannvesen og Ambulansetjeneste i Buskerud har i flere år også brukt Torpomoen . Mange seperate godt vedlikeholdt brakker til overnatting, en meget bra messe med god lokal mat. Her kan dere selv bestemme pensjon, frokost/halv/hel osv.  Gå inn på lenk under og se på priser mm. og book online. Torpomoen ligger ca 17 km fra Pers Hotell/ritt hotellet vårt. 2 av etappene passere også her.

https://adaptit.enovate.no/adapt-it/eventlist#/signup/KURSPORTEN/be98a10658ad145f0158afd64cf3134a

Andre overnattingsmuligheter

Gol Kommune, med Golsfjellet og ikke minst resten av Hallingdal/Hemsedal, har ett utall av rimelige overnattings valg i sommerperioden. Alt dette innenfor en radius på 30 km. Det er bare å sjekke i vei. Eller ta kontakt med oss på tlf 46815327 eller via epost post@golil eller ocnymoen@gmail.com

VELKOMMEN TIL HALLINGDAL/GOL 6 til 9 juli 2017

Vennlig Hilsen Gol IL sykkelgruppe

v/rittleder  Ole Christian Nymoen

 

Kommenter innlegget