TOUR DE HALLINGDAL 2018 5-8 JULI

Hei alle sykkelvenner.

Her kommer litt informasjon om årets Tour de Hallingdal.   Det vi vet med sikkerhet er datoene for rittet, vi starter torsdag 5 juli på ettermiddagen, med en ca 5 km (450HM) bakketempo. Og fortsetter med fellesstarter fra fredag morgen, lørdag og søndag.  Junior og senior damer, vil som ifjor, starte nogenlunde likt på formiddagene ca kl 09 , mens herre senior starter på ettermiddagene, ca kl 17.  På søndag blir start ca kl 08 og ca 10.30.

Når det gjelder overnatting, så er PERS HOTEL, ritthotellet i år også. Der vil lagledermøte og sekreteriat finne sted. Vi har ellers også avtale med Torpomoen og Gol Campingsenter, samt Storefjell Hotell.

Alle traser vil bli publisert på Bikemaster, når de er endelig godkjente av NCF/Statens Vegvesen. Men vi kan røpe att det blir godt med km på grus, på etappe 3 og 4.

Vi har etter erfaringer fra 2017, bestemt å flytte formiddags etappene, vekk fra hoved vei nettet, og vil difor la fredagens etapper gå over i Valdres. INFO kommer.

Vi vil åpne påmelding ca 15 mars, startkontigent vil ligge på ca 1500,-

Offisiell invitasjon skal foreligge seinest 1 mai.

Vi håper hele det aktive sykkelnorge, setter av datoene 5-8 juli, og kommer til vakre Hallingdal.  Vi er avhengig av god oppsluttning, for i det hele å ha mulighet å arr Tour de Hallingdal.

 

Inntil videre, ønsker vi alle sykkelvenner en flott sesongoppkjøring og en god vårsesong.

 

for Tour de Hallingdal

– Ole Christian Nymoen –

rittleder

46815327

Kommenter innlegget