HVA SKJER A….

Hei ALLE Tour de Hallingdal venner.  

Beklager manglende og noe sein informasjon!

Seinest onsdag 30. mai, åpner påmeldingen via EQ  (link blir lagt ut så fort den er klar) sammen med invitasjon og alle etappene.

Ang. etappene så er det her vi har hatt vår største utfordring. Statens Vegvesen har vært særdeles vanskelig å få i tale….,men vi har hatt trua i år også. Ritt programmet som nå blir presentert, er slik det blir, med mindre det oppstår situasjonen med veiarbeid, som er utenfor vår kontroll. (RV 51, Golsfjellet) skal igjennom en større rehab. på Hallingdal siden….. Dette har ført til at vi må endre siste etappe for Senior Herre, som nok blir nesten identisk med siste etappe i 2017.

Alle etapper blir presenter som Strava filer. I tillegg vil du finne Roadbook og kart på Bikemaster.no  Skulle vi måtte endre på etapper etter lanseringen, vil vi i tillegg legge ut generell informasjon på nett (hjemmesiden og Facebook)

Når det gjelder påmeldingsavgiften, har vi sett oss nødt til å øke den fra ifjor da vi ikke får  refusjoner fra NCF i det hele tatt (ref. den økonomiske situasjon). Ei heller noen ref. for Politiets deltagelse i rittet. Vi er av den formening at ett slikt arrangement som Tour de Hallingdal, ikke kan la seg gjennomføre på en sikker måte uten Politiets deltagelse i rittet.

Deltagelse vil koste kr 1800,- for 4 etapper i år. Noen vil kanskje tenke at et 4-dagers ritt, blir billigere en 1-dags ritt, men slik er det ikke. Vi har ekstra store kostnader til overnatting/kost og reiser, på kommissærer, MC, sanitet og Vakthold/Politi.

SIKKERHET TIL DELTAGERE OG PUBLIKUM ER VÅR 1 PRIORITET, ALLTID!

Er det noe du/dere lurer på, som ikke fremkommer i invitasjon/ info på hjemmesiden vår, så ikke nøl med å ta kontakt med Ole Christian på Tlf 46815327   

Velkommen til tøffe og herlige sykkeldager i Hallingdal og Valdres.

Sommer hilsen fra Tour de Hallingdal (Tour te Fjells) som blir det nye navn på rittet fra 2019….

Ole Christian Nymoen

-rittleder-

Kommenter innlegget